FANDOM


IMG 4758
Helen Opone , Även känd som Helen Sahlin som spelar Hayley Sparkles är 14 år och bor i Småland, Sverige. Hon går i 9:an i samma klass som Hayley , 9B och det var hon som skriver boken Lesson Strangers som den heter just nu. Det var menningen att den skulle bli en lång film först men på grund av tidsbrist så blev filmen ogenomförbar.                                                                                   Helen har haft några svåra år i sitt liv men ändå en ganska rolig och bra barndom. När hon var 5 så fick hon en bok av sin moster Eveliina och det gav henne inspirationen att en dag göra en bok som är nästan bättre än den hon fick. När hon var 11 så skrev hon sin första historia som blev hennes största genombrottet om hon själv och om en apa på enhjuling. Efter det så tyckte inte hennes klass lika illa om henne längre vilket gjorde att hon klarade av dom sista åren av mellanstadiet och Ida också såklart.:)


Den otroliga filmenEdit

Den otroliga filmen Trailer-0

Den otroliga filmen Trailer-0


           Allt började med denna videon : 


Den kom upp den 15-16 sep 2012 och blev en stor succe på yotube genom att Helens vän  Gabriel hittade den. Dom började skriva  och tjata om att dom skulle göra en film. Det tog sin tid men till sist så började dom ,men allt var väldigt rörigt i början så för Gabriel började med att hitta på namnen och skrev en del av manuset. Sen så gav alla upp ett tag men när Helen var i Spanien och inte hade något att göra så började hon skriva mer på det. Sammanlagt tog det 3 veckor ungefär för Helen att skriva hela manuset och sätta ihop det. Som var på 24-68 sidor (beror på vilken storlek man hade). Det var väldigt jobbiga veckor för henne men det var värt det hårda arbetet även fast dom aldrig kunde göra filmen. Istället så föreslog Gabriel en sak igen, hon kunde skriva en bok om filmen istället. Helen håller nu på med boken och beräknas vara klar till våren eller sommaren.

Helens videosEdit

Helen gillar att göra videos och Hayley har varit med i en video som Helen har gjort. I  videon så är Hayley o Helen kusiner och Hayley försöker göra vad som helst för att vara med i Helens video där hon ska berätta om sin sommar 

Hayley Vs Helen

Hayley Vs Helen

lista och om slutet av sommaren.

Det slutar med att Helen blir trött på Hayley och det sista man hör är ett skrik av henne när Helen slår henne :P 

ProjektEdit

Helen har massor med projekt pågång och kommer vara rätt upptagen under detta året. Ida , Gabriel , Sandra  och Julia R kommer nog vara mest delaktiva just detta året och Helen kommer behöva tacka dom jätte mycket sen för att dom har stöttat henne mycket genom det hela :) 

Detta är länken till hennes youtube kanal ^-^  

Hon är också med i Team Edogg  som håller på med minecraft på Floralpikmin99 server. Detta är Helens sida.  

Och till sist här är hennes självbiografia wikia som hon håller på med.

Boken om rymdvarelserna attackerar och del 2